Paco Pérez


Paco Pérez

Paco Pérez és un dels millors exponents de la cuina d'avantguarda espanyola que és referent en la gastronomia mundial.
Des de fa anys ha convertit l'hotel Miramar de Llançà (Girona) en un lloc de peregrinació per a gourmets contemporanis. En el qual sempre ha estat un negoci familiar, ja atresora dos estrelles Michelin, apostant per una cuina d'arrels i proximitat en la qual la creativitat inunda tots els seus plats.

I és que Paco Pérez ha passat per les millors cuines del país i s'ha format al costat de xefs com Ferrán Adrià o Joan Roca.
En L’EGGS, ha apostat per fer "alguna cosa diferent, divertit, que agradi a tothom, sigui para tots els públics i assequible econòmicament". I ho fa basant-se en els ous. "Un producte que és dels meus favorits", explica el xef. Paco Pérez assessora al mateix temps a Barcelona la Enoteca, a l'Hotel Arts, guardonat també amb dos estrelles Michelin. També dirigeix l'oferta gastronòmica de la Royale, on ha revolucionat el concepte d'hamburgueseria.

No només a Espanya triomfa Paco Pérez, sinó que des de 2012 compte a Berlín amb l'espectacular Restaurant Zinc, a l'Hotel Das Stue, en el qual ofereix una cuina mediterrània producte de la del seu establiment de Llançà i pel qual ha rebut recentment una estrella Michelín, sumant Cinc.

Restaurante Miramar (2* Michelin)
Restaurant de gran prestigi internacional situat a Llança , de cuina d'autor.

Restaurante Enoteca (2* Michelin)
Situat a l'Hotel Arts , (5 estrelles Gran Luxe ) a la ciutat de Barcelona.

Restaurante 5 -Cinc- (1* Michelin)
En el recentment inaugurat Hotel Das Stue a Berlín , és l'extensió del Restaurant Miramar a Alemanya .

Restaurante L'EGGS by Paco Pérez
Primer restaurant gastronòmic de Barcelona que té com a protagonista de la seva oferta els ous , situat en ple Passeig de Gràcia . Acompanyat de la cocteleria de Manel Vehí.

Restaurante La Royale
Hamburgueseria d'Autor , situada a la part alta de la ciutat de Barcelona, ??al mateix lloc del mític restaurant Can Masana.


BAO Bar
La nova proposta casual de Paco Pérez. Una taverna que barreja tècniques asiàtiques i sabors catalans.