La nostra Història


Nuestra Historia

De la mà del reconegut xef Paco Pérez neix un nou projecte gastronòmic en un enclavament immillorable de la ciutat, 2 anys després de l'èxit de La Royale.

Socis i amics ens llancem sense dubtar-ho, a treballar dur per afrontar aquest nou repte que pretén oferir màxima qualitat a preus concordes amb els temps que vivim, i així és com sorgeix L'eggs. El primer restaurant gastronòmic que té com a protagonista l'ou, els arrossos i els platells a compartir.

Com no pot ser d'una altra manera, uns bons ous han de tenir alguns aliats imprescindibles; un pa de debò, que assegurem amb Triticum i el millor pernil ibèric pur gla Gran Reserva d'Arturo Sánchez tallat a mà al moment.

Tal i com ho fem a La Royale, on combinem hamburgueses d'autor amb Premium Gin Tonic, aquí a L’EGGS juntem els ous amb els nostres magnífics còctels de.

L’EGGS, ve d'agrupar l'article català L’ (els) amb la paraula “ous” en anglès EGGS. Pensem que això representa el nostre compromís tant amb els clients locals, com a internacionals que visiten la nostra ciutat, i pel seu lloc amb L'OU els arrossos i els platells a compartir.


Nuestra Historia 2