Grups

Grupos

GRUPS


Organitzem de tot tipus d'esdeveniments; sopars de grup, celebracions privades, presentacions de producte, reunions d'empresa i festes amb capacitat total per 160 convidats asseguts.

Disposem de dues zones totalment independents tant en decoració com en possibilitats.

ESPAI L'EGGS restaurant i bar. Aforament per 95 persones en taula i 110 tipus coctail.

Decoració inspirada en una granja clàssica, amb mobles reciclats, i colors grocs i vermells que aporten un ambient mediterrani, fresc i amable. ?Un lloc acollidor amb esperit jove? segons Espuch, el nostre interiorista.

Disposem de menús per a grups i podem confeccionar propostes a mesura, tant gastronòmiques com de ambientació.


ESPAI DOBLE, amb el seu propi piano bar, selecció de música i entrada independents. Ideal per a festes tipus coctail, buffet o asseguts. Aforament per 80 persones en taula i 110 tipus còctel. El lloc perfecte per celebrar el teu aniversari, sopars d? empresa, reunions d? exalumnis, conferencies?

Per grups a partir de 15 0 20 persones la Sala Doble pot ser privada i está disponible fins les 2:00 am per disfrutar de la teva velada sense preses.

Decoració inspirada en els clubs privats dels anys 20 de New York, disposa de barra independent, equip professional de so, taula de mescles, projecció en pantalla i escenari per a música en directe.

Aquest espai es divideix en t zones:
- Zona celler: 40 Pax. asseguts
- Coctelería: 40 Pax. asseguts

Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de telèfon o via e-mail
Persona de contacte: Departamento de Reservas
Telèfon: 93 238 4846
Mail: grupos@leggs.es

T´ajudem a organitzar el teu sopar de grup o d´empresa?

Accepto les condicions legals.