By Manel Vehí


Manel Vehi 2

DOBLE by Manel Vehí és una coctelería i club, un local elegant, inspirat en els clubs privats de Nova York dels anys 20 i situat en el cor de Barcelona, liderat pel coctelero revelació Manel Vehí.

Artífex del reeixit Boia Nit de Cadaqués i guanyador del campionat internacional de coctelería Gin Mare Mediterranean Inspirations, ofereix una carta amb els seus millors còctels d'autor, elaborats amb tècniques de cuina d'avantguarda i sorprenents textures. Creacions que porten el segell del seu aprenentatge al costat dels germans Adrià, José Andrés i el xef Grant Achatz en The Aviary (Chicago), considerada entre les millors coctelerías d'USA.
Per acompanyar aquesta gran proposta, portem els millors grups de música en viu i sessions de DJ.

Un espai on podràs gaudir d'un excel·lent ambient, molt bona música i originals cocteles d'autor.

Tancat per fi de temporada.


Sobre MANEL VEHÍ
 
Manel Vehi 1

Manel Vehí és la nova baula de la saga fundadora del Bar Boia. Malgrat la seva joventut, ha gaudit d'una formació privilegiada de la mà dels millors mestres de l'hostaleria contemporània.

Va realitzar el seu primer aprenentatge al costat de Ferrán Adrià i Juli Soler en el ja mític El Bulli. Ha treballat en el Tiquets-BCN i en el 41º amb Albert Adrià i els germans Iglesias, complementant la seva experiència internacional amb estadías en establiments de gran prestigi, The Aviary de Chicaco amb Grant Achatz, Ovaciono de Washigton amb José Andrés i el Soeta de Brasil de la mà de Bàrbara Verzola i Pablo Pavon.
Durant l'hivern de 2013 va estar assessorant a la coctelería d'hotel Sheraton Escazú en Sant José de Costa Rica i El restaurant Criterion del xef Jorge Rausch a Bogotà.

Manel Vehí acaba d'afegir un nou èxit a la seva carrera guanyant la final mundial del campionat de coctelería Mediterranean Inspirations.