Carta

Carta 1

 

A L'EGGS els plats tenen un denominador comú: la cuina directa de Paco Pérez.
Tots els nostres plats estan elaborats insitu.
Les nostres especialitats són els arrossos, els ous i les carns. Els productes amb els quals s'elabora la carta són ecològics o la seva procedència garanteix els majors estàndards de qualitat en els quals s'ha cuidat tot el procés d'elaboració, des de la llavor fins al plat. Com a exemple, el pernil ibèric pur gla gran reserva Arturo Sánchez, o el pa, que Triticum ens elabora de forma artesanal.


PER COMENÇAR
Croquetes de rovell d’ou
Croquetes d'Ibèric
Ensaladilla russa L’Eggs
Amanida de tomàquets, ventresca de tonyina, piparres i ceba tendre                       
Amanida verda amb vinagreta de mostassa                                                                 
Ostra natural (ud)                                                                                                              
Mandonguilles de llagostins tempura en salsa Thai                                               
Steak tartar Jules Verne                                                                                        
Steak tartar amb matisos Mexicans sobre moll a la brasa                                  
Ració de pernil ibèric de gla pur Arturo Sánchez                                            
Escalivada
Aletes de pollastre amb salsa picant i Pack Choi                                      
TT de Tonyina, tartar i tataki de tonyina vermella
    
ELS NOSTRES OUS, TRUITES I REMENATS
Ous ferrats, pernil ibèric de gla, patates i all negre                                                      
Ous ferrats, calamarcets a l’andalusa i salsa tàrtara                                                                        
Ous ferrats de guatlla sobre moll a la brasa, bitxo, ceba tendra 
Ou ferrat d'anec, anguila fumada amb salsa al all i pebre                               
Ou parmentier de pernil ibèric pur de gla amb carxofes confitades                  
Ous Benedict                                                                                                             
Ous amb patates L'Eggs i xistorra                                                                           
Truita souflada de bolets, botifarra negra del Perol i formatge de cabra           
Truita de patates duxelle de xampinyons                                                                  
Truita pad Tahi amb llagostins
  
FINS ELS GüIVOLS
Daus de lluç amb maionesa de miso                                                                       
Peix de llotja a la planxa amb verdures de temporada                                                
Calamar a l'andalusa amb maionesa de Kalamata                                                     
Tajiné de pollastre amb cous cous                                                                        
Arròs melós de bolets amb parmesà                                                                              
Arròs amb sípia, salsitxes i escamarlanets                                                            
Arròs negre amb encenalls de sípia                                                                               
Hamburguesa L'Eggs                                      
Costellam d’ibèric lacat i desossat   
Spaghetti arrabiata, ou poche i gamba vermella                                                                              
Espatlla de cabrit de llet lacada, amb patata panadera      
Llom baix de vaca gallega (400 gr.) amb els seus bouquets 

A NINGÚ LI AMARGA UN DOLÇ
Totes les nostres postres son d’el•laboració propia
Pastís de xocolata
Pastís de tiramisú amb crumble de cafè
Pastís de crumble de poma amb gelat de poma al forn
Pastís de Carrot Cake amb gelat de cardamom
Pastís de Cheesecake amb fruita de temporada
Pastís de llimona deconstruit amb gelat de violetes
Torrades de Santa Teresa, vainilla de Tahití, fava tonka i cafè
Amanida de fruites de temporada
Petit Fours 


Carta 2