Carta

Carta 1

 

A L'EGGS els plats tenen un denominador comú: la cuina directa de Paco Pérez.

Tots els nostres plats estan elaborats insitu.

Les nostres especialitats són els arrossos, els ous i les carns. Els productes amb els quals s'elabora la carta són ecològics o la seva procedència garanteix els majors estàndards de qualitat en els quals s'ha cuidat tot el procés d'elaboració, des de la llavor fins al plat.


Els nostres eggs
Ous de calaf i de "Pota Blava", de gallines criades lliures i felices al camp
Ou d'anec de Toulouse, cremós de blat de moro, hitlacoche i el seu brioix
Ous ferrats de gallines camperes amb xipirons a l'andalusa i salsa tàrtara
Ous d'oca amb ranxera vermella, camarons i patata soufflé
Ous de guatlla sobre moll d'os a la brasa, demiglace i ceba tendra
Truita "vaga" d'ous ecològics amb bolets, botifarra negra i de Perol, piparres i salsa de bolets
Truita de patates by LÉGGS
Nius de patates amb ous de primera posta, cruixent de xistorreta i padrons
Ous benedictine amb holandesa i pernil ibèric
Ous estrellats de gallina pota blava amb patates i pernil ibèric


Verd que t'estimo verd
Verdures d'aqui al costat, plantades per a nosaltres
Amanida nórdica
Amanida de quinoa, amarant i mató
Amanida Provençal de tomàquets divins
Poke de salmó amb el seu caviar


Fins els güivols
No només de güivols viu l`home...i la dona
Ostra amellie viatjant a Japó "La font d'Amellie"
Croquetes pures ibériques
Croquetes d'ou de Calaf i piquillo
Guacamole pur al moment amb tortitas fregides
Bou de mar fácil de menjar amb maionesa dels seus corals
"Tiradito" de verat amb curri verd, coco i alvocat
Roll de pasta fresca a la jardinera amb salsa arrabbiata
Pernil ibèric de gla amb més de quatre anys de curació
Raves de pollastre de corral amb maionesa Chipotle i curri verd

Steak tartar al moment amb esferificacions de "mole" i gofre de blat de moro
TT de tonyina vermella, tartar i tataki de tonyina amb matisos umami


Dona'm la llauna
Arròs mimat de gamba vermella i rap
Arròs de verdures de temporada
Llamàntol sobre niu d'espaguetis arrabbiata


Terra
Presa ibérica a la brasa, puré ibèric, i endívia
Coquelet de corral rostida amb salsa agredolça i arròs delícia
Llom de vaca vella amb pebrots del piquillo i patates
La nostra hamburguesa L'EGGS de vaca vella
Filet a la mode


Mar
Lluç a 69 salsa verda marina i navalles
Llom de tonyina vermella a la planxa amb ponzu, bolets de temporada i alga Wakame

Llobarro en papillote, amb mantenga d'herbes i verdures al vapor


Per acompanyar
Coca de vidre amb romàquet Roseta
Pa sense gluten

Patates casolanes


A ningú li amarca un dolç
Iogurt i fruits vermells
Xoco L'EGGS
Cheesecake de quatre formatges
Tiramisú, gelée d'amaretto i gelat de xocolata de cacao
Tarta de llimona i gelat de xocolata blanca amb violetes
Tarta de poma, gelat de poma rostida i nata muntada

Tarta de xocolata i el seu gelat after eight
Gelats de xocolata de cacao, poma rostida i xocolata blanca amb violetes



Informació sobre al·lèrgens


Carta 2