Carta

Carta 1

 

A L'EGGS els plats tenen un denominador comú: la cuina directa de Paco Pérez.

Tots els nostres plats estan elaborats insitu.

Les nostres especialitats són els arrossos, els ous i les carns. Els productes amb els quals s'elabora la carta són ecològics o la seva procedència garanteix els majors estàndards de qualitat en els quals s'ha cuidat tot el procés d'elaboració, des de la llavor fins al plat.


Els nostres eggs
Ous de calaf i de "Pota Blava", de gallines criades lliures i felices al camp
Huevo de pato de Tolousse,  cremoso de maíz, huitlacoche y su brioche
Huevos fritos " De gallinas camperas "con chipirones a la andaluza y salsa tártara
Huevos de oca con ranchera roja, camarones y patata soufflé
Huevos de codorniz sobre tuétano a la brasa, demiglace y cebolla tierna
Tortilla “vaga” " De Huevos ecológicos"  con setas , butifarra negra y Perol, piparras y salsa de setas.
Huevos " De Primera puesta" en nido de patatas, crema de chistorra, queso y pimientos de Padrón
Huevos estrellados" Gallina de pota Blava" con patatas y jamón 


Fins els güivols
No només de güivols viu l`home...i la dona
Ostra amellie viatjant a Japó "La font d'Amellie"
Croquetes pures ibériques
Croquetes de "piquillo" i ou "De Calaf"
Guacamole pur al moment amb "totitas" fregides
Anxoves i sitons amb encortits i crema de formatge
Bou de mar fácil de menjar amb maionesa dels seus corals
"Tiradito" de barat amb curri verd, coco i alvocat
Roll de pasta fresca a la jardinera amb salsa arribbiata
Pernil ibèric pur d'aglà tallat a mà
Raves de pollastre amb maionesa Chipotle i curri verd
Steak tartar al moment, amb gofre de ceba fregida
TT de tonyina vermella, tartar i tataki de tonyina amb matisos umami


Verd que t'estimo verd
Verdures d'aqui al costat, plantades per a nosaltres
Amanida de quinoa, amarant i mató
Amanida Provençal de tomàquets divins i "ous durs de guatlla"
Amanida nórdica
Poke de salmó amb el seu caviar


Dona'm la llauna
Arròs mimat de gamba vermella i rap
Arròs de verdures de temporada
Arròs mar i muntanya amb tataki de ploma ibèrica
Llamàntol sobre niu d'spaguetti arrabbiata


Mar
Lluç a 69 salsa verda marina i navalles
Llom de tonyina planxa amb ponzu, bolets de temporada i alga wakame
A mode de "zarzuela" per a deixar-te gelat
Llobarro en papillote, amb mantenga d'herves i verdures al vapor


Terra
Presa ibérica a la brasa, puré ibèric, i endívia
Llom de vaca vella amb pebrots del piquillo confilats amb patates EGGS
La nostra hamburguesa EGGS de vaca vella
Filet a la mode


A ningú li amarca un dolç
Pastís de Xocolata
Tiramisú amb crumble de café
Crumble de poma amb gelat de poma al forn
Cheesecake amb fruita de temporada
Torrada de Santa Teresa, vainilla, fava tonka i café
Amanida de fruita de temporada
Degustació de pastissos (3 uds)
Petit fours




Carta 2