Carta

Carta 1

 

A L'EGGS els plats tenen un denominador comú: la cuina directa de Paco Pérez.

Tots els nostres plats estan elaborats insitu.

Les nostres especialitats són els arrossos, els ous i les carns. Els productes amb els quals s'elabora la carta són ecològics o la seva procedència garanteix els majors estàndards de qualitat en els quals s'ha cuidat tot el procés d'elaboració, des de la llavor fins al plat.



PER COMENÇAR
Croquetes de rovell d’ou
Croquetes de pernil Ibèric
Ensaladilla russa L’Eggs
Amanida de tomàquets, ventresca de tonyina, piparres i ceba tendre                       
Amanida verda amb poma, advocat i vinagreta de mostassa                                                                                                                     
Mandonguilles de llagostí en tempura i salsa tailandesa                                             
Steak tartar Jules Verne                                                                                        
Steak tartar amb matissos mexicans i moll d'òs a la brasa                                  
Ració de pernil ibèric de gla tallat a mà                                                                              
TT de tonyina vermella, tartar i tataki de tonyina amb matissos umami
Ostra francesa al natural (unitat)
    
ELS NOSTRES OUS
Ous ferrats amb pernil ibèric de gla, patates palla i all negre                                                      
Ous ferrats amb xipirons a l'andalusa i salsa tàrtara                                                                        
Ous de guatlla sobre moll d'òs, salsa demiglace i amanida de ceba tendra                              
Ou poché amb parmentier de pernil ibèric i carxofes confitades                  
Ous Benedict                                                                                                             
Ous amb patates l'Eggs i xistorra                                                                                    
Truita "vaga" amb bolets, botifarra negra i del perol, piparres i salsa de bolets
truita de patates i ceba amb duxelle de xampinyons                                                                  
  
FINS ELS GüIVOLS
Daus de lluç amb maionesa de miso i alga wakame                                                                       
Peix de llotja a la planxa amb verdures de temporada                                                
Calamar a l'andalusa amb maionesa d'olives de Kalamata                                                                                                                          
Arròs melós de bolets i crema de parmesà                                                                              
Arròs de mar i muntanya amb sèpia, salsitxes i escamarlà
Espagueti arrabiatta, ou poché ferrat i gamba vermella
Caneló clàssic de pularda amb bechamel i salsa de rostit                                                           
Tajiné de pollastre amb cuscús especiat                                                                         
Hamburguesa L'Eggs                                      
Costellam d’ibèric desossat i lacat amb salsa asiàtica i verdures al wok                                
Espatlleta de cabrit amb la seva salsa i patata panadera      
Llom baix de vaca gallega (400g) amb bouquet de patates i amanida

A NINGÚ LI AMARGA UN DOLÇ
Totes les nostres postres son d’el•laboració propia
Pastís de xocolata
Tiramisú amb crumble de cafè
Crumble de poma amb gelat de poma al forn
Cheesecake amb fruita de temporada
Torrada de Santa Teresa, vainilla, fava tonka i cafè
Amanida de fruites de temporada
Degustació de pastissos (3 uds)
Petit Fours 



Carta 2