Carta

Carta 1

 

A L'EGGS els plats tenen un denominador comú: la cuina directa de Paco Pérez.

Tots els nostres plats estan elaborats insitu.

Les nostres especialitats són els arrossos, els ous i les carns. Els productes amb els quals s'elabora la carta són ecològics o la seva procedència garanteix els majors estàndards de qualitat en els quals s'ha cuidat tot el procés d'elaboració, des de la llavor fins al plat.


Els nostres eggs
Ous de calaf i de "Pota Blava", de gallines criades lliures i felices al camp
Huevo de pato de Tolousse,  cremoso de maíz, huitlacoche y su brioche
Huevos fritos " De gallinas camperas "con chipirones a la andaluza y salsa tártara
Huevos de oca con ranchera roja, camarones y patata soufflé
Huevos de codorniz sobre tuétano a la brasa, demiglace y cebolla tierna
Tortilla “vaga” " De Huevos ecológicos"  con setas , butifarra negra y Perol, piparras y salsa de setas.
Huevos " De Primera puesta" en nido de patatas, crema de chistorra, queso y pimientos de Padrón
Huevos estrellados" Gallina de pota Blava" con patatas y jamón 


Fins els güivols
No només de güivols viu l`home...i la dona
Ostra amellie viatjant a Japó "La font d'Amellie"
Croquetes pures ibériques
Croquetes de "piquillo" i ou "De Calaf"
Guacamole pur al moment amb "totitas" fregides
Anxoves i sitons amb encortits i crema de formatge
Bou de mar fácil de menjar amb maionesa dels seus corals
"Tiradito" de barat amb curri verd, coco i alvocat
Roll de pasta fresca a la jardinera amb salsa arribbiata
Pernil ibèric pur d'aglà tallat a mà
Raves de pollastre amb maionesa Chipotle i curri verd

Steak Tartar Jules Verne
Steak tartar al moment, amb gofre de ceba fregida
TT de tonyina vermella, tartar i tataki de tonyina amb matisos umami


Verd que t'estimo verd
Verdures d'aqui al costat, plantades per a nosaltres
Amanida de quinoa, amarant i mató
Amanida Provençal de tomàquets divins i "ous durs de guatlla"
Amanida nórdica
Poke de salmó amb el seu caviar


Dona'm la llauna
Arròs mimat de gamba vermella i rap
Arròs de verdures de temporada
Arròs mar i muntanya amb tataki de ploma ibèrica
Llamàntol sobre niu d'spaguetti arrabbiata


Mar
Lluç a 69 salsa verda marina i navalles
Llom de tonyina planxa amb ponzu, bolets de temporada i alga wakame

Visca la "Zarzuela" !!
Llobarro en papillote, amb mantenga d'herves i verdures al vapor


Terra
Presa ibérica a la brasa, puré ibèric, i endívia
Llom de vaca vella amb pebrots del piquillo confilats amb patates EGGS
La nostra hamburguesa EGGS de vaca vella
Filet a la mode


A ningú li amarca un dolç
Iogurt i fruits vermells
Pinya, coco i toffee
Xoco L'EGGS
Cheesecake de quatre formatges
Tiramisú, gelée d'amaretto i gelat de cacao
Tarta de llimona i gelat de xocolata blanca amb violetes
Tarta de poma, gelat de poma rostida i nata muntada

Tarta de xocolata i el seu gelat after eight
Gelats de xocolata de cacao, poma rostida i xocolata blanca amb violetes



Informació sobre al·lèrgens


Carta 2